atvtoursbulgaria.com ATV TOURS BULGARIA - POWER EXPERIENCE ADVENTURE atvtoursbulgaria.com
atvtoursbulgaria.com atvtoursbulgaria.com

ATV Girl power - 2015

Er du klar til at fyre den af? Så er denne tema uge rette valg. Både Spice girls og ny-feminister har lagt navn til denne uge - på den go'e måde. Vi gi'r begrebet et twist og tilsætter hestekræfter, vildmarksliv, stor natur og spændende kultur. Det er ikke kedeligt, når programmet er sat sammen så der er mulighed for at udfordre den indre vovehals, overskride grænser eller blot prøve noget nyt og anderledes, der plejer at være forbeholdt mænd. Samtidig er der plads til alle "de-der-pigeting" som en tur på café, lidt shopping og ren velvære på SPA hotel.
 

 

Dag-for-dag program (justeres efter behov)
 

Lørdag Ankomst Sofia Lufthavn. Transfer, indkvartering og velkomstmiddag. 
Søndag Efter morgenmaden starter vi med introduktion til ATV'erne, terrænkørsel, sikkerhed og sikkerhedsregler. Vi starter på træningsbanen og derefter kører vi en kort introtur frem til frokost. Efter frokost kører vi til toppen af Sredna Gora bjergene til Bratan. 
Mandag Fra hytten begiver vi os ud i bjergene og kører til Manastirceto og videre til højen Kadrafil. Vi spiser frokost i landsbyen Svezen og kører tilbage til hytten via søen, hvor vi har mulighed for at tage en dukkert og nyde det fredfyldte område. Om aftenen er der middag på terrassen. 
Tirsdag Vi kører på udflugt gennem Rosernes Dal til et hengemt kloster, hvor vi skal spise frokost bag de høje klostremure. Bagefter strækker vi benene på en udfordrende øko-vandresti, der ligger i Central Balkan National Park. Vi kører tilbage til hytten på toppen af bjergene gennem skoven. 
Onsdag I dag går turen gennem spændende landskaber, der hele tiden ændrer sig: Åbne sletter, gammel skov, langs rislende floder, over enge via stedet Bukova mogila til søen Domlyan, hvor vi spiser frokost. Turen tilbage går gennem landsbyen Svezhen, hvor vi gør holdt for en kold drik inden den stejle opstigning til hytten. 
Torsdag Efter morgenmaden kører vi til søen Dondukovo og slapper af med fx fiskeri. Frokost ved søen. Herfra kører vi via raketpladsen, hvorfra truende hagl-skyer på bedste Georg Gearløs manér bliver skudt til atomer. Vel tilbage i hytten gør vi klar til afgang. Efter en lille time er vi fremme i den gamle kurby Hisarya, hvor der er indkvartering på et SPA hotel. 
Fredag Morgenmad på hotellet og derefter er der hele dagen til at dase ved poolen, få afslappende massager og procedurer i et af wellness centrene. Der er tid til at slentre gennem byen og mærke historiens vingesus i skyggen af romerske ruiner, shopping og cafe besøg. 
Lørdag Morgenmad og transfer til Sofia Lufthavn. 


Priseksempel på ATV Girl power koster:
DKK 8.075 pr. person ved 6 personer.


Alt dette er inkluderet: Transport til/fra Sofia Lufthavn og til Hisarya, 5 nætter med alle måltider – kaffe/te og mineralvand, 2 nætter på hotel i delt dobbeltværelse med morgenmad, ATV / QUAD bike med brændstof til alle dagene, 6 dages program med guide og back up køretøj. Procedurer og entreer er ikke inkluderet. 

De to nætter på SPA hotellet i Hisarya kan erstattes af to nætter på hotel i Plovdiv, hvis storbyens fristelser trækker mere. Kontakt os for mere information.
 
Du kan få flere priser og reservere din TEMA UGE med det samme her.
 

 Bookmark and Share udskriv  Send
Skip Navigation Links Home » TEMA UGE » ATV Girl power

ATV off road i vilde bjerge gi’r et adrenalin sus. Er du parat til at mærke dit hjerte pumpe igennem og dine næsebor vibrere, så er ATV TOURS BULGARIA parat til at udfordre dig.
   NYHEDSBREV
 
   
   
   Tilmeld
 
Afmeld   

RESERVÉR PLADS HER 

   
 

atvtoursbulgaria.com  Alle rettigheder forbeholdes. © 2009 ATVtoursBulgaria.com Reservation  |  FAQ  |  Nyheder  |  Favoritter   atvtoursbulgaria.com
Destinationbg.com | AtvToursBulgaria.com | HuntingToursBulgaria.com | RidingBaseBalkan.com