atvtoursbulgaria.com ATV TOURS BULGARIA - POWER EXPERIENCE ADVENTURE atvtoursbulgaria.com
atvtoursbulgaria.com atvtoursbulgaria.com

ATV Nature Adventure - 2015

Vildmarksliv, frihed og højt til loftet. Plads til store og små. Udfordringer, oplevelser og grænser, der bliver prøvet af. Men også unik natur, smukke gamle huse, spændende historie og store kontraster. Nature Adventure på ATV / QUAD bike er en total anderledes måde at opleve et land, en ferie og sin egen familie på. Der bliver byttet rundt på normale roller og vaner bliver brudt omkring de fælles oplevelser i naturen.

 

 Dag-for-dag program (justeres efter behov)

Lørdag Ankomst Sofia Lufthavn. Transfer, indkvartering og velkomstmiddag.
Søndag Intro til ugens aktiviteter og ATV instruktion. Vi kører på toppen af Sredna Gora og bliver fortrolige med maskinerne.
Mandag Vi kører til en stor sø, hvor vi slår lejr. Overnatning i tipi. Måltider tilberedes og nydes i det fri.
Tirsdag Det går gennem gamle skov, over enge, forbi fåreflokke og landsbyen Svezhen. Vi spiser frokost på kroen og kører tilbage til hytten...op - op - op.
Onsdag Udflugtsdag. Vi tager til nærmeste storby, til et spændende kloster og udfordrer benmusklerne på en øko-sti i en smal canyon.
Torsdag Tilbage i sædet på ATV'er og ud i naturen. Kort eller lang tur, frokost i terrænet eller i hytten. Vi lader lysten guide og tager beslutningen på stedet.
Fredag Store badedag, fiskedag, landsbybesøg - vælget er jeres og ATV'erne står klar.
Lørdag Morgenmad og transfer til Sofia Lufthavn.

Der er mulighed for at ændre i programmet undervejs og skifte en dag ud med vandring eller badning i den nærliggende bjergsø.

ATV Nature Adventure koster DKK 6450 pr. person ved 4 personer.
 
Alt dette er inkluderet: Transport til/fra Sofia Lufthavn, 7 nætter med alle måltider – kaffe/te og mineralvand, ATV / QUAD bike med brændstof til hele turen, 6 dages program med guide, back up køretøj og bagagetransport. 
 
Du kan få flere priser og reservere din TEMA UGE med det samme her.
 

 Bookmark and Share udskriv  Send
Skip Navigation Links Home » TEMA UGE » ATV Nature Adventures

ATV off road i vilde bjerge gi’r et adrenalin sus. Er du parat til at mærke dit hjerte pumpe igennem og dine næsebor vibrere, så er ATV TOURS BULGARIA parat til at udfordre dig.
   NYHEDSBREV
 
   
   
   Tilmeld
 
Afmeld   

RESERVÉR PLADS HER 

   
 

atvtoursbulgaria.com  Alle rettigheder forbeholdes. © 2009 ATVtoursBulgaria.com Reservation  |  FAQ  |  Nyheder  |  Favoritter   atvtoursbulgaria.com
Destinationbg.com | AtvToursBulgaria.com | HuntingToursBulgaria.com | RidingBaseBalkan.com