atvtoursbulgaria.com ATV TOURS BULGARIA - POWER EXPERIENCE ADVENTURE atvtoursbulgaria.com
atvtoursbulgaria.com atvtoursbulgaria.com

ATV weekendtur i bjergene - 2015

Det er grænseoverskridende og med indbygget adrenalin kick, når utæmmede bjergskråninger skal forceres. At køre ATV giver nogen af de sjoveste oplevelser med motoriserede hestekræfter. Slip dem løs i bjergene, oplev den fantastiske natur og kom hjem mættet af indtryk og oplevelser.

Her er programmet til en forlænget weekend i bjergene med action, indhold og fuldstændig vanvittige oplevelser.

 

Torsdag Afhentning i lufthavnen og kørsel til bjergene. Vi er fremme sent på aftenen, hvor et godt måltid venter og det er tid til en godnat øl.
Fredag Fælles morgenspisning og over et overdådigt morgenmåltid gennemgår vi dagens program. Vi kører på terrænerne foran og bag basen. Det er områder ”off the beaten track” og vi får hurtigt sat færdighederne på plads. Efter frokost kører vi på toppen af bjergene til søen Domljan, og derfra går det gennem en dalsænkning med rislende bække, gamle træer og et par hjulspor. Om aftenen er der velkomstmiddag, hvor vi skal nyde spændende retter fra det bulgarske køkken.
Lørdag Morgenmaden indtages i spisestuen eller på terrassen. Dagsprogrammet byder på heldags tur gennem Rosernes dal til Balkanbjergene. For foden af bjergene besøger vi et kloster, nyder den smukke klosterhave og det fantastiske panorama. Og mens der dækkes bord og diskes op til frokost smutter vi forbi en nærliggende lejrplads, hvor vi enten nyder en kold øl eller en kold dukkert i floden. På vejen tilbage gør vi holdt i en af de små landsbyer, køber lidt lokale souvenirs og tilbage i sadlen går det op i bjergene til basen på toppen. Sidst på dagen er vi fremme i hytten, hvor der er mulighed for at slappe af med et slag bordtennis, spille kort eller backgammon. Dagen afsluttes med en herlig afskedsmiddag under åben himmel.  
Søndag Hvis vi ikke allerede har taget en beslutning, så er det under morgenmaden tid til at afgøre, hvad dagens program skal være: Enten kører vi ATV på terrænerne eller kursen sættes mod Sofia, hvor vi spiser frokost efterfulgt af byrundtur med lidt shopping indtil flyafgang. 

 

Udnyt de mange flyafgange til Sofia med fx Austrian Airlines, Lufthansa, KLM og Air Berlin - eller kombinationer du finder på flysøgemaskinerne. Programmet justeres efter dine ankomst- og afrejsetider og dage. Du er velkommen til at foretage en uforpligtende reservation, indtil du i ro og mag har fundet dine flyforbindelser. Kontakt os for et skræddersyet tilbud.
 

ATV weekendturen koster i 2014:
DKK 4.325 pr. person ved 5 personer.

Alt dette er inkluderet: Afhentning i Sofia lufthavn t/r, indkvartering i bjerghytte i ene- og tosengsværelser, alle måltider under opholdet i bjergene, kaffe/the og mineralvand til maden, 2 hele dage på ATV inkl. benzinforbrug, engelsktalende guide, russisk 4-hjulstrukken ”rugbrød”. 
 
Priser ved flere/færre:  Kr. 4.625 v/ 4 pers.; Kr. 4.9750 v/3 pers.; Kr. 5.325 v/2 pers.

 

Back to ATV weekendtur


Bookmark and Share udskriv  Send
Skip Navigation Links Home » TRAILS OG TURE » ATV weekendtur

ATV off road i vilde bjerge gi’r et adrenalin sus. Er du parat til at mærke dit hjerte pumpe igennem og dine næsebor vibrere, så er ATV TOURS BULGARIA parat til at udfordre dig.
   NYHEDSBREV
 
   
   
   Tilmeld
 
Afmeld   

RESERVÉR PLADS HER 

   
 

atvtoursbulgaria.com  Alle rettigheder forbeholdes. © 2009 ATVtoursBulgaria.com Reservation  |  FAQ  |  Nyheder  |  Favoritter   atvtoursbulgaria.com
Destinationbg.com | AtvToursBulgaria.com | HuntingToursBulgaria.com | RidingBaseBalkan.com