atvtoursbulgaria.com ATV TOURS BULGARIA - POWER EXPERIENCE ADVENTURE atvtoursbulgaria.com
atvtoursbulgaria.com atvtoursbulgaria.com


Adrenalin ATV trail - 2015
 

Der bliver så rigelig brug for en ekstra indsats på dette ATV Quad bike trail gennem udfordrende landskaber i bjergene lige midt i Bulgarien. Det er en tur med fart, mange kilometer og køretekniske udfordringer. Grundig instruktion, stærke maskiner og den erfarne ATV guide er fundamentet i turen, mens viljestyrke, evne og fornemmelse for, hvordan terrænet skal skæres, er nogle af byggestenene, og et adrenalin kick lige det, der får præstationen op i det helt eventyrlige gear. Rammen er sat omkring den fantastiske natur og de spændende historiske seværdigheder, men underlaget veksler efter vejret. En våd og mudret tur eller en hård og støvet uden ordentlig dækgreb. Varierede sværhedsgrader, der kræver alle sansers opmærksomhed.
Adrenalin trailet er en kombinationen af køreglæde, spænding, fart og koncentration og ophold i naturskønne omgivelser, herlige bulgarske måltider med ditto øl eller vin og mulighed for ekstra oplevelser som flyvning i Cessna-fly, bungy-jump eller tandem paragliding. 

 

Dag-for-dag program 

Lørdag Ankomst Sofia Lufthavn. Transfer, indkvartering og velkomstmiddag. 
 
Søndag Efter morgenmaden starter vi med introduktion til ATV'erne, terrænkørsel, sikkerhed og sikkerhedsregler. Vi starter på træningsbanen og derefter kører vi en kort introtur frem til frokost. Efter frokost kører vi i terrænerne på toppen med mudder, op- og nedstigninger og smalle passager, så alle får helt styr på de fuldautomatiske ATV Quad bikes.
 

Mandag
 

Efter et solidt morgenmåltid pakker vi ATV’erne og kører fra hytten på toppen af Sredna Gora bjergene, der her er 11-1200 moh. Vi gør holdt ved Domlyan-søen, inden det går videre til byen Banya, hvor vi spiser frokost. Byen har både mineralholdige bade og huser et af zarens slotte. Efter frokost fortsætter vi i Sredna Gora til den gamle romerske kurby Hisarya, hvor vi skal overnatte på et godt 3* SPA-hotel. Mulighed for afslappende massage eller en tur i poolen.

Ekstra adrenalin kick: Få luft under vingerne på 1 times flyvning i 3-personers Cessna-fly. Fantastiske udsigter over Rosernes Dal, byerne i dalen, Sredna Gora-bjergene og terrænerne vi tilbagelægger på ATV.  


Tirsdag
 

Dagen i dag kan beskrives ganske kort: Den bliver lang, er krævende og den er smuk. Vi forlader Hisarya og de historiske levn fra Romertiden; flere kilometer af den 3 m tykke bymur, ruinerne af amfiteatret og De Romerske Bade. Efter at være startet i roligt tempo, begynder vi en krævende opstigning til toppen af Sredna Gora bjergene. Vi holder en kort pause ved hytten Fenera før næste udfordring. Vi kører gennem et stærkt kuperet terræn, der fører os gennem ”Dolinata na smarta” – Dødens Dal. Netop denne dal, der forandrer sig år for år, kræver team work. Måske skal væltede træer ryddes af vejen, nye spor afprøves eller vi erfarer at gamle spor pludseligt ender blindt.  Herfra åbner terrænet sig med pragtfulde udsigter mod Rosernes Dal og Maritsa sletten, og farten sættes op inden vi når frem til den smukke renæssance by Koprivstitsa. Her venter en herlig frokost i en af de gamle gårdhaver. Der er tid til at strække benene i de små stræder. Derfra går det videre mod Anevo med Balkanbjergene lige up front.

Aftenarrangement ”Mad og vin”: Omgivet af vinmarker ligger slottet Copsa, der producerer vine af høj kvalitet. Middagen er komponeret så den passer til de særegne vine.
 

Onsdag  De mægtige Balkanbjerge rejser sig som en mur og hvis ikke det var for hestekræfterne i maskinerne, var de rimeligt ufremkommelige. ATV’erne kommer på arbejde; dækkene skærer sig gennem terrænet og nærmest klistrer sig til skråningerne og bliver udfordret. Dagen starter naturligvis med et stort morgenmåltid, inden vi sætter os på ATV’erne med mål på toppen. Blot et par hundrede meter starter opstigningen fra 300 m til 1800 m o.h. – en opstigning, der kræver fuld koncentration, styr på gassen og frygtløshed; vi kører på grænsen af maskinernes max hældning. Første holdt er hytten Dobrila og frokost indtages på toppen af bjergene i eller ved Dermenka hytten. Vi slapper af og nyder den fantastiske udsigt inden det atter går nedad på et gammelt uberørt spor fra Romertiden . Tilbage i Anevo slapper vi af ved poolen efter en tiltrængt dukkert.
 
Torsdag  Allerede nu er det værd at overveje om denne dags ekstra adrenalin kick skal være på programmet: Bungy jump fra en af de høje broer på hovedvejen fra Sofia til Sortehavet. Under sikker og professionel instruktion og udførelse kaster du dig ud fra den 70 m høje bro. Det frie fald, der afløses af elastikkens sikre greb om læggene, hvorefter verden ses lidt på hovedet indtil spillet langsomt trækker elastik og springer op med hovedet sikkert placeret øverst på kroppen. Skal denne udfordring på programmet kører vi på ATV’erne gennem det bakkede landskab, kigger, tøver, overvejer, leger gentlemen og lader andre komme til, for til sidst at overgive os til fysikkens tyngdelove. Skal der ikke springes i elastik sætter vi i stedet kurs mod basen (se fredag).
 

Fredag

Efter morgenmad og måske en morgendukkert kører vi langs Balkanbjergene; først nærmest lige ud i det flade pandekage-lignende landskab, derefter i bløde bakker, der senere bliver mere seriøse. Vi kører gennem den gamle bjergby Kalofer, der indædt kæmpede mod 500 års tyrkisk besættelse, og derfra op til klosteret af samme navn, hvor frokosten venter i den smukke klosterhave. Turen tilbage går det gennem Rosernes Dal på skovstier og gennem høje bevoksninger, ad smutveje og genveje til toppen af Sredna Gora og derfra til hytten. Er vi allerede fremme (hvis bungy-jump er fravalgt), udfordrer vi os selv og maskinerne på terrænerne omkring basen. Alle dfordringer, oplevelser og indsigter står på menuen som Det 3. krydderi på den herlige afslutningsmiddag, der sætter punktum for dette ugelange adrenalin kick.

Ekstra adrenalinsus: ATV turen til klosteret kan erstattes af tandem paragliding hvor du sammen med en erfaren tandempilot får den ultimative svæveoplevelse.
 

Lørdag  Morgenmad og transfer til Sofia Lufthavn. 
 

Priseksempel på Adrenalin  ATV Trail:
DKK 8.825 pr. person v/6 personer

Alt dette er inkluderet: Transport til/fra Sofia Lufthavn, 7 nætter med alle måltider, ATV / QUAD bike med brændstof til hele turen, 6 dages program med guide, back up køretøj og bagagetransport. 

Du kan få flere priser og reservere dit Adrenalin Trail her.
 

 
Ekstra oplevelser:
     

Pris 1650 kr. pr fly op
til 3 personer i ½ t.

Pris 380 kr. pr spring
 

Pris 825 kr. pr spring
 

Pris 395 kr. pr person
 

 Bookmark and Share udskriv  Send
Skip Navigation Links Home » TRAILS OG TURE » Adrenalin ATV Trail

ATV off road i vilde bjerge gi’r et adrenalin sus. Er du parat til at mærke dit hjerte pumpe igennem og dine næsebor vibrere, så er ATV TOURS BULGARIA parat til at udfordre dig.
   NYHEDSBREV
 
   
   
   Tilmeld
 
Afmeld   

RESERVÉR PLADS HER 

   
 

atvtoursbulgaria.com  Alle rettigheder forbeholdes. © 2009 ATVtoursBulgaria.com Reservation  |  FAQ  |  Nyheder  |  Favoritter   atvtoursbulgaria.com
Destinationbg.com | AtvToursBulgaria.com | HuntingToursBulgaria.com | RidingBaseBalkan.com