atvtoursbulgaria.com ATV TOURS BULGARIA - POWER EXPERIENCE ADVENTURE atvtoursbulgaria.com
atvtoursbulgaria.com atvtoursbulgaria.com

Balkan Mountain ATV trail - 2015

Barsk natur, frygtindgydende bjerge, en ensom vejrstation, tv-tårnet med hotline til Moskva under Den Kolde Krig, nedlagte militærforlægninger i 2400m. Det er kulisserne omkring dette ægte ATV / QUAD bike trail på tværs af Balkan-bjergene i Bulgarien. ATV'erne er i deres rette element og møder nye udfordringer i forskellige terræner. Det er udforskning og oplevelser i nogle af de mest betagende landskaber i Bulgarien. Trailet fører til gamle landsbyer og ensomme bjerghytter gennem gamle skove, over marker og enge, ad slidte spor og uvejsomme passager, der sætter teknik og fører på prøve. Det går over dramatiske bjergpas, der i lige linje fører os tilbage til de gamle romere og før dem trakerne. Det ultimative ATV / QUAD bike trail, hvor alt er i sikre hænder, og du blot har tilbage at nyde og suge oplevelserne til dig.

Dag-for-dag program

Lørdag Ankomst Sofia Lufthavn. Transfer, indkvartering og velkomstmiddag.
Søndag Efter morgenmaden starter introduktionen til ATV’erne, terrænkørsel med ATV, sikkerhed og sikkerhedsregler. Vi starter på træningsbanen og bagefter kører vi ud i terrænet og afprøver ATV’en. Efter frokost kører vi på toppen af Sredna Gora bjergene til Bratan.
Mandag Vi forlader Sredna Gora bjergene og kører mod nord gennem Rosernes dal og op i Balkanbjergene. Vi kører ind i Nationalparken på en gammel grusvej, der stadig fungerer som forbindelsesled mellem syd og nord, men som stort set ikke benyttes. Vi overnatter på toppen.
Tirsdag Vi spiser morgenmad og kører vi mod øst til Mt. Triglav, hvor en der ligger en forladt militær. Vi kører i de gamle militærspor til toppen Goljam Kademliya (2275m), der er en af de tre toppe, der tilsammen udgør den karakteristiske bjergtop Triglav (navnet betyder tre toppe) De to andre er Malak Kademliya (2226m) og Pirgos (2195m). I området er der flere smukke vandfald og fantastiske udsigter. Efter frokost forlader vi toppen og kører ned på nordsiden til landsbyen Apriltsi.
Onsdag Om formiddagen kører vi til en af de smukke toppe i oplandet og om eftermiddagen går det opad igen i Balkanbjergene.
Torsdag Efter morgenmaden er målet Mt Botev (2376m), der er den højeste bjergtop i Balkanbjergene. På toppen ligger en metrologisk station (den vi henviser til, når du skal tjekke vejret) og et tv tårn fra midten af tresserne. Vi spiser frokost på toppen, hvorefter kører vi til foden af bjerget, hvor vi skal overnatte i et gammelt kloster.
Fredag Efter morgenmaden kører vi til Svezhen, hvor frokosten venter. Og har du stadig benzin i blodet kører vi til søen Dondukovo og slapper af med lidt fiskeri.
Lørdag Morgenmad og transfer til Sofia Lufthavn.

Priseksempel på Balkan Mountain ATV Trail:
DKK 8.825 pr. person ved 6 personer.

Alt dette er inkluderet:  Transport til/fra Sofia Lufthavn, 7 nætter med alle måltider – kaffe/te og mineralvand, ATV / QUAD bike med brændstof til hele turen, 6 dages program med guide, back up køretøj og bagagetransport. 

Du kan få flere priser og reservere dit Balkan Mountain ATV Trail med det samme her.
 Bookmark and Share udskriv  Send
Skip Navigation Links Home » TRAILS OG TURE » Balkan Mountain ATV Trail

ATV off road i vilde bjerge gi’r et adrenalin sus. Er du parat til at mærke dit hjerte pumpe igennem og dine næsebor vibrere, så er ATV TOURS BULGARIA parat til at udfordre dig.
   NYHEDSBREV
 
   
   
   Tilmeld
 
Afmeld   

RESERVÉR PLADS HER 

   
 

atvtoursbulgaria.com  Alle rettigheder forbeholdes. © 2009 ATVtoursBulgaria.com Reservation  |  FAQ  |  Nyheder  |  Favoritter   atvtoursbulgaria.com
Destinationbg.com | AtvToursBulgaria.com | HuntingToursBulgaria.com | RidingBaseBalkan.com