atvtoursbulgaria.com ATV TOURS BULGARIA - POWER EXPERIENCE ADVENTURE atvtoursbulgaria.com
atvtoursbulgaria.com atvtoursbulgaria.com

UDSTYR

ATV'erne
Vi kører på ATV’er af modellen Yamaha "Grizzly", som vi synes er nemme at håndtere og stabile i de kuperede terræner, hvilket gør dem til ideelle på vores ture og trails. Grizzly har ry for at være en af de stærkeste, mest alsidige og letbetjente ATV'er på markedet. Den væskekølede, en-cylinderede motor producerer masser af trækkraft, mens den elektroniske benzinindsprøjtning og en helautomatisk gearkasse klarer de fleste situationer. Det nye styringssystem giver førsteklasses styreegenskaber og en fantastisk komfort. Med et tre-trins "On-Command" system er det let at vælge mellem 2WD og 4WD eller 4WD med differentialspærre for at kunne klare de fleste typer underlag. Der er også enkelte Suzuki "King Quad".
 

Udstyr
Vi kører selv og sætter pris på kvalitets udstyr, så vi arbejder med de samme standarder, når vi investerer i firmaudstyr. Derfor kan du godt forvente udstyr, der er i orden. Du vil finde et mærke som Richa, der under motto ”feel safe, feel good …” har udviklet en total kollektion til både mænd, kvinder og børn med gode pasformer og friske farver i teknisk højtudviklede materialer, der lever op til de vigtigste parametre, når du skal investere i tøj til at køre ATV i, nemlig komfort, sikkerhed og ikke mindst en fornuftig balance mellem pris og kvalitet. Richa udstyret er med til at sikre den bedst mulige oplevelse - alle steder - uanset vejret.

Back up køretøj
Vi kører Toyota Highlux 4x4, der er perfekt i terrænerne, og vi kan transportere alt vores udstyr samt din personlige bagage til hver enkelt overnatning på turen, såvel som dække fjerntliggende optankninger og nødvendige reparationer.
  Bookmark and Share udskriv  Send
Skip Navigation Links Home » Udstyr

ATV off road i vilde bjerge gi’r et adrenalin sus. Er du parat til at mærke dit hjerte pumpe igennem og dine næsebor vibrere, så er ATV TOURS BULGARIA parat til at udfordre dig.
   NYHEDSBREV
 
   
   
   Tilmeld
 
Afmeld   

RESERVÉR PLADS HER 

   
 

atvtoursbulgaria.com  Alle rettigheder forbeholdes. © 2009 ATVtoursBulgaria.com Reservation  |  FAQ  |  Nyheder  |  Favoritter   atvtoursbulgaria.com
Destinationbg.com | AtvToursBulgaria.com | HuntingToursBulgaria.com | RidingBaseBalkan.com